Χειροπέδες στον πρόεδρο και στον αντιπρόεδρο του Ερρίκος Ντυνάν

Στη σύλληψη του προέδρου και του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για χρέη. Ο 68χρονος και 73χρονος αντίστοιχα συνελήφθησαν για το πλημμέλημα της μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ συνολικού ύψους 623.465,11 ευρώ. Πρόκειται για τον Ανδρέα Μαρτίνη και τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου οι οποίοι παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Εξάλλου, η ΕΛ.ΑΣ, προέβη σήμερα και στις παρακάτω συλλήψεις:

– Συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 58χρονος διευθύνων σύμβουλος εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 811.603,42 ευρώ.

– Συνελήφθη στο Κορωπί, από αστυνομικούς του Τ.Α. Κορωπίου, 55χρονη για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 687.065,13 ευρώ.

– Συνελήφθη στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αμαρουσίου, 46χρονος  για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 108.133,40 ευρώ.

– Συνελήφθη στο Κορωπί, από αστυνομικούς του Τ.Α. Κορωπίου, 41χρονος για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 93.221,92 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα