Χιμένεθ… το νέο όνομα στην «Εθνική» λίστα

Μεγαλώνει καθημερινά η λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους του Φερνάντο Σάντος. Το νέο όνομα που προστέθηκε είναι αυτό του άλλοτε προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός κόουτς προτάθηκε στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, οι οποίοι δεν δείχνουν να βιάζονται ιδιαίτερα, καθώς είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν κάθε χρονικό περιθώριο που τους δίνεται, για την παραμονή του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών. Ο Χιμένεθ δεν είχε ιδιαίτερα πετυχημένο πέρασμα από την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, ωστόσο η εμπειρία του από το ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί σίγουρα ένα από τα προσόντα του.

Από την ΕΠΟ, πάντως, δεν επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν τα σενάρια, εμμένοντας στη θέση που εξέφρασε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Σαρρής, ότι παραμένει ανοικτό το θέμα του Σάντος. Σε κάθε περίπτωση, για όσο διάστημα ο Πορτογάλος επιμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική και οι όποιες συζητήσεις με τους υποψήφιους διαδόχους περιορίζονται σε ανεπίσημο επίπεδο, τα σενάρια θα κυκλοφορούν και τα ονόματα στη λίστα θα πληθαίνουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα