«Χιονοστιβάδα» κατά της διοίκησης Σαρρή!

Η… χιονοστιβάδα ξεκίνησε από την… ΕΠΣ Θεσσαλίας και απειλεί να παρασύρει στο διάβα της τη διοίκηση της ΕΠΟ και φυσικά τον πρόεδρό της, Γιώργο Σαρρή, ο οποίος παραμένει στο πόστο του, παρά τις γενικότερες αρνητικές εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας αποφάσισε με ισχυρή πλειοψηφία την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της σημερινής διοίκησης της ΕΠΟ, της οποίας ζητά την έκπτωση. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

«Το ΔΣ της ΕΠΣΘ συνεδρίασε σήμερα 8/12/14 εκτάκτως, μετά από την ανακοίνωση της δίωξης του Εισαγγελέα κ. Κορέα για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και κακουργηματικών πράξεων εναντίων Μελών του ΔΣ της ΕΠΟ, και αποφάσισε με ψήφους 8 υπέρ και 3 κατά, την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και αγωγής στα πολιτικά δικαστήρια των Αθηνών για την έκπτωση των Μελών του ΔΣ της ΕΠΟ».

Με δηλώσεις του στο «Ράδιο Ένα 102,5», ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Αναστάσιος Μπατζιάκας, υποστήριξε πως μετά τα τελευταία γεγονότα και τις ποινικές διώξεις που άσκησε Most clinicians recommend taking buy-detox.com supplements with at least 8 ounces (240 ml) of water and consuming a total of at least 64 ounces (~2 liters or 2 quarts) of fluid daily (163, 164). ο εισαγγελέας σε 16 άτομα από το χώρο του ποδοσφαίρου, η πλειοψηφία των οποίων εμπλέκεται με τα κοινά της Ομοσπονδίας, δεν είναι δυνατόν να εξακολουθήσει η συγκεκριμένη διοίκηση, να διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θεσσαλού παράγοντα:

«Μετά την άσκηση δίωξης για εγκληματικές ενέργειας μελών της ΕΠΟ, θέλω να πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να παραμένουν και να διοικούν ακόμη το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να παραιτηθούν από τη θέση αυτή και εάν αργότερα δικαιωθούν, να επανέλθουν στις θέσεις τους. Ποιος Έλληνας πιστεύει ότι τα πράγματα γίνονται όπως πρέπει να γίνονται, ότι το ποδόσφαιρο διοικείται από τους ανώτερους αξιωματούχους της ΕΠΟ και δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Είδατε τον Ολυμπιακό. Στο 93′ ανύπαρκτο πέναλτι για τη Λαμία. Για ηθικούς μόνο λόγους, πήραμε αυτή την απόφαση για να καταλάβουν στην ΕΠΟ ότι δεν μπορούν να διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο άτομα στα οποία έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργήματα.

Όταν θα φθάσουμε στο σημείο να μας τιμωρήσουν, θα το αποφασίσουμε. Χθες πήραμε την απόφαση κι όταν φθάσουμε στο σημείο να τιμωρηθούμε, θα αποφασίσουμε. Είναι δυνατόν άνθρωποι που διώκονται για τέτοιες ενέργειες, να μας τιμωρήσουν; Πρέπει να αντιδράσουμε για να μην είμαστε συμμέτοχοι σε αυτό το έγκλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στον επίλογο των δηλώσεών του, ο Αναστάσιος Μπατζιάκας υποστήριξε πως αναμένεται κύμα προσφυγών κατά της ΕΠΟ και από άλλες ΕΠΣ, οι οποίες επιθυμούν την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα