Χολέμπας: «Γελοίος ο τρόπος που με έκοψαν»

Αντίδραση έβγαλε ο Χοσέ Χολέμπας μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας εν’ όψει του αγώνα με τα Φερόε στα Νησιά. Ο «Γερμανός» υπονόησε πως μπορεί να είναι προσωπική απόφαση του Καραγκούνη, τουλάχιστον επειδή με αυτόν μίλησε τελευταία φορά όταν έπρεπε να εξηγήσει σε κάποιον ότι δεν μπορεί να παίξει συνεχόμενα παιχνίδια με την Εθνική και τη Ρόμα!

Ωστόσο, έκανε παράπονα και προς τον Μαρκαριάν, λέγοντας ότι τουλάχιστον εκ μέρους του προπονητή, κάποιος θα έπρεπε να τον έχει ενημερώσει για τη μη κλήση του

Μεταξύ άλλων, στο βήμα που του δόθηκε από contra.gr είπε: «Την πρώτη φορά που έμεινα έξω στο παιχνίδι με τη Ρουμανία είχα σπασμένο πλευρό. Έμεινα έξω για δύο εβδομάδες. Κάθε φορά το πρόβλημα μου παρουσιαζόταν ξανά μετά από ηλίθια μικρά παιχνίδια με την Εθνική. Με ενοχλούσε πάρα πολύ, παίζω πολύ με το σώμα, μπαίνω στις μονομαχίες, είμαι αμυντικός ξέρετε. Την τελευταία φορά πήγα στην Αυστρία να εξεταστώ για να με πιστέψουν ότι έχω πρόβλημα και ότι πρέπει να πάρω ανάσες.

Είπα στον Κάρα πως έχει η κατάσταση, ότι δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, ότι είναι αδύνατον τώρα να καθίσω έξω για να αποθεραπευτώ και μετά να παίξω αφού με την Ρόμα η κατάσταση είναι διαφορετική. Έμενα εκτός προπονήσεων για 3-4 ημέρες. Μου είπε εντάξει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αλλά μετά σαν να πέταξε τη συγκεκριμένη συνομιλία. Η αντίδραση των υπευθύνων είναι τουλάχιστον γελοία».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα