Χολέμπας: «Δεν ανησυχούμε για το πρωτάθλημα»

Καμία ανησυχία για την εξέλιξη του πρωταθλήματος δεν αισθάνεται ο Χοσέ Χολέμπας, παρά το γεγονός ότι η διαφορά με τον δεύτερο ΠΑΟΚ μειώθηκε στους 8 βαθμούς.

Παράλληλα, εν όψει του πιθανών αγώνων με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, ο αριστερός μπακ-χαφ τόνισε ότι δεν πρέπει να αφήσουν τους Περιστεριώτες να πιστέψουν στην πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ματς στο Περιστέρι:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Και έγινε ακόμα δυσκολότερο, επειδή είχαμε τον τραυματισμό του Σιόβα, έλειπε ο Αβραάμ και έπαιξε ο Μπονγκ ως σέντερ μπακ. Ο Δημήτρης είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και στεναχωρηθήκαμε για τον τραυματισμό του. Ελπίζουμε να γυρίσει το συντομότερο. Ο Μπονγκ έπαιξε σε μια νέα θέση, δύσκολη και έπρεπε όλοι να προσαρμοστούμε σ’ αυτό. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έπαιξε κλειστά, με κοντά τις γραμμές και με μεγάλες μπαλιές άλλαζε το παιχνίδι για να μας αιφνιδιάσει. Εμείς, πάντως, κάναμε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ που θα μας έδινε τη νίκη, είτε με τον Μανιάτη είτε με τον Μήτρογλου. Δικαιούμασταν ένα γκολ, βάσει της εικόνας του αγώνα».

Για το πιθανό νέο ραντεβού με τον Ατρόμητο στα προημιτελικά του Κυπέλλου:
«Έτσι και αλλιώς μιλάμε για άλλη διοργάνωση. Σαφώς και πρέπει να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί, ώστε να μην επιτρέψουμε στον Ατρόμητο να πιστέψει στην πρόκριση. Είναι μια καλή ομάδα, αλλά εμείς έχουμε την υποχρέωση και τις δυνατότητες να συνεχίσουμε για να κατακτήσουμε πάλι το τρόπαιο. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες κάνουν τα πάντα για να μας σταματήσουν, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε με κάθε αντίπαλο».

Για το αν αλλάζουν τα πράγματα στο πρωτάθλημα με τη μείωση της διαφοράς από τον ΠΑΟΚ:
«Ένα ματς δεν κερδίσαμε… Εμείς είμαστε σοβαροί και θα συνεχίσουμε έτσι. Ποτέ δεν έχει τελειώσει ένα πρωτάθλημα από τόσο νωρίς, όμως 8 βαθμοί είναι μεγάλη διαφορά . Δεν ανησυχούμε, αλλά δεν εφησυχάζουμε κιόλας. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς είμαστε καλύτεροι και πιστεύω ότι θα το αποδεικνύουμε μέχρι το τέλος της σεζόν και θα κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα