Χολέμπας: «Θα είναι δύσκολα με τον ΠΑΟΚ»

Ειλικρινής και ταπεινός εμφανίστηκε το Χοσέ Χολέμπας, δηλώνοντας πως θα είναι δύσκολοι οι ημιτελικοί με τον ΠΑΟΚ, ενώ παραδέχθηκε πως δεν είναι εύκολο να παίζεις στον ίδιο ρυθμό, όταν δεν χρειάζεσαι τους βαθμούς…

Ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με τον Άρη, ενώ έστειλε το μήνυμά του στους οπαδούς της ομάδας:

«Δεν ξέρω πως αισθάνονται οι υπόλοιποι. Μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου. Αν κρίνω από τα προηγούμενα τρία χρόνια που βρίσκομαι εδώ, όποτε είχαμε μεγάλες διαφορές στη βαθμολογία από τις υπόλοιπες ομάδες και κατακτούσαμε νωρίς το πρωτάθλημα, ήταν δύσκολο να παίζαμε με τον ίδιο τρόπο όταν δεν χρειάζονταν οι βαθμοί. Αυτή τη στιγμή έχουμε και το κύπελλο μπροστά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με έναν καλό τρόπο. Ειδικά τώρα που έχουμε τόσο κοντά τους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, γιατί ο αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, παρόλο που έχει τελειώσει για εμάς το πρωτάθλημα.

Νομίζω πως όλες οι ομάδες παίζουν πάντα πολύ δυνατά εναντίον μας. Στον Άρη ξέρουν ότι θα υποβιβαστούν. Αλλά νομίζω ότι έχουν ψυχικά αποθέματα και καρδιά. Θα παίξουν με εμάς δυνατά και δε θα είναι αδιάφοροι για να ηττηθούν. Δε νομίζω πως θα σκέφτονται έτσι.

Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να ζητήσουμε συγνώμη και να απολογηθούμε στους φιλάθλους μας για τη στεναχώρια που τους δώσαμε στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ. Γιατί ενώ ξεκινήσαμε με ένα τρόπο που δεν ήταν άσχημος, τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμάς. Είχαμε και τον διαιτητή ο οποίος πιστεύουμε πως δεν μας αντιμετώπισε με τον καλύτερο τρόπο. Έδωσε πολλά υπέρ των αντιπάλων μας. Το παιχνίδι χάθηκε με αυτόν τον σχετικά εύκολο τρόπο. Παρόλα που χάναμε με 3-0, οι φίλαθλοί μας συνέχισαν να είναι στο πλευρό μας. Τι μπορούμε να πούμε για αυτούς. Είναι σπουδαίοι φίλαθλοι. Μας υποστηρίζουν πάντα, ότι και αν συμβεί. Θέλουμε να τους ζητήσουμε συγνώμη για τα τελευταία παιχνίδια. Είναι σπουδαίοι και καταπληκτικοί. Χρειάζεται να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

Πρέπει να το κερδίσουμε το κύπελλο. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Όπως και για όλη την ομάδα είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την κατάκτηση του νταμπλ. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ που μας κέρδισε με 2-1 στο γήπεδό του για το πρωτάθλημα. Επειδή υπήρχαν αντιδράσεις και θα λέγαμε πως τους έχουμε δώσει κάποιο δικαίωμα, θέλουμε να δείξουμε στο γήπεδό μας ποιοι είμαστε. Να είμαστε καλύτεροι και να συνεχίσουμε με νίκες έως τον τελικό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα