Χοντρά λεφτά για Ορλάντο Σα η ΑΕΚ

Τις 600.000 λίρες (περίπου 800.000 ευρώ) έφτασε η προσφορά της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Ορλάντο Σα, τον Πορτογάλο επιθετικό της Ρέντινγκ, με την Ένωση να αφήνει ένα 40% των δικαιωμάτων στον αγγλικό σύλλογο.

Το ποσό είναι σχεδόν το μισό σε σχέση με αυτό που δαπάνησε πριν από ένα χρόνο η Ρέντινγκ για να τον αγοράσει από τη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά η ελληνική ομάδα καλύπτει το υπόλοιπο μισό με το ποσοστό μεταπώλησης που αφήνει στους Εγγλέζους. Βέβαια, για να καρπωθεί αυτό το υπόλοιπο ποσό η Ρέντινγκ θα πρέπει να τον πουλήσει η ΑΕΚ, κάτι που δεν είναι και τόσο σίγουρο.

Στις διαπραγματεύσεις της, η ΑΕΚ χρησιμοποίησε ως όπλο τη διαρκώς αυξανόμενη τάση της χρηματιστηριακής αξίας σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών της, το γεγονός ότι ο Ορλάντο Σα θα παίξει μία ή και δύο σερί χρονιές στην Ευρώπη, ενώ η αλήθεια είναι πως και η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας δεν μπορεί να καυχιέται ότι αύξησε την τιμή του επιθετικού της, τους έξι μήνες που τον διατήρησε στις τάξεις της, αλλά μάλλον τη μείωσε.

Αν οι άνθρωποι της Ρέντινγκ πειστούν ότι το ποσοστό μεταπώλησης που τους αφήνει η ΑΕΚ θα τους βγει σε καλό, τότε η μετεγγραφή θα γίνει!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα