«Χοντραίνει» το παιχνίδι ο Ντάνι Άλβες!

Την ίδια στιγμή που οι επαφές με την Μπαρτσελόνα για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας συνεχίζονται, ο ατζέντης του Ντάνι Άλβες ταξιδεύει στην Αγγλία και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο διεθνής παίκτης παίρνει την… εκδίκησή του! Το περυσινό καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε στον Ντάνι Άλβες ότι δεν υπολογίζεται στα πλάνα της για τα επόμενα χρόνια. Ως εκ τούτου, δεν του έκανε πρόταση για ανανέωση. Ο διεθνής μπακ – χαφ μίλησε με διάφορες ομάδες, αλλά δεν συμφώνησε με καμία.

Ο καιρός πέρασε και τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς η FIFA τιμώρησε με απαγόρευση μεταγραφών την Μπαρτσελόνα, μέχρι το τέλος του 2015! Ως εκ τούτου, οι Καταλανοί άλλαξαν την τακτική τους και πρότειναν στον Βραζιλιάνο νέο συμβόλαιο! Εκείνος, βέβαια, όχι μόνο δεν πέταξε τη… σκούφια του, αλλά εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος.

Η προσέγγιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάθε άλλο παρά αδιάφορο τον αφήνει, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από το ταξίδι του εκπροσώπου του στην Αγγλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντάνι Άλβες έχει ζητήσει τριετές συμβόλαιο, κάτι που δεν επιθυμεί η Μπαρτσελόνα, ενώ αντιθέτως, το συζητάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο διεθνής Βραζιλιάνος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι μνηστήρες είναι ουκ ολίγοι, ιδιαίτερα από την Premier League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα