Χοντρό μπλέξιμο για γνωστό ποδοσφαιριστή, πιάστηκε με κοκαΐνη

Στο λιμάνι της Λήμνου για να παραλάβει ένα δέμα το οποίο οι αρχές είχαν “σταμπάρει” βρέθηκε γνωστός ποδοσφαιριστής που κατάγεται από το νησί, ηλικίας 27 ετών με αρχικά Μ.Μ. 

Ο παίκτης που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στα Τρίκαλα, αλλά έχει παίξει και στη Super League με τον Πανιώνιο και τη Λάρισα πήρε το δέμα στην κατοχή του και αμέσως ελέγχθηκε από το λιμενικό με τις υποψίες να επιβεβαιώνονται. Το δέμα περιείχε 52 συσκευασίες κοκαΐνης του ενός γραμμαρίου και ο ποδοσφαιριστής πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος αναφέρει:

«Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός, μεσημβρινές ώρες χθες, στη Μύρινα ν. Λήμνου, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής. Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διενήργησαν έλεγχο σε δέμα το όποιο είχε προσέλθει να παραλάβει ο ανωτέρω ημεδαπός με Ι.Χ. όχημα από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα ν.Λήμνου. Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, πενήντα δύο (52) συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους πενήντα δύο γραμμαρίων και πενήντα δύο εκατοστών (52,52 gr). Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, το ανωτέρω Ι.Χ. όχημα και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα