Χορεύουν σε… αναμμένα κάρβουνα

Δύσκολα τα πράγματα για το πιο σημαντικό πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου, εκεί όπου όλοι οι ιθύνοντες του σταθμού για ακόμη μία χρονιά έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους. Ο λόγος για το χορευτικό σόου του ANT1 «Dancing With The Stars 5», το οποίο δεν σημειώνει τα νούμερα που επιθυμούν.

Αν και τα ζευγάρια κάνουν ό,τι μπορούν και προπονούνται όλο και περισσότερο για ένα άρτιο αποτέλεσμα, τα νούμερα δεν φαίνεται να ανεβαίνουν και πολύ ψηλά! Το βράδυ της Κυριακής όπου και προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο του «Dancing With The Stars 5» συγκέντρωσε 27,5% στο σύνολο, ενώ σε κάποια τέταρτα κατάφερε να ξεπεράσει το 30%, και στο κοινό 15-44 21,8%. Ενώ το «Μουσικό σχολείο» του Mega σημείωσε 20,9% και 21,3% αντίστοιχα.

Απ’ ό,τι φάνηκε, η πρώτη αποχώρηση δεν έφερε και τα ανάλογα νούμερα στον πίνακα της Nielsen για τον ΑΝΤ1. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο πρώτος που «άφησε» με επιλογή του κοινού το παρκέ, ήταν ο Τριαντάφυλλος. Αυτήν την Κυριακή αναμένεται η δεύτερη αποχώρηση! Χλιαρές χαρακτηρίζονται οι επιδόσεις του λαμπερού show στους πίνακες τηλεθέασης, δείχνοντας ότι το τηλεοπτικό κοινό άρχισε να βαριέται να παρακολουθεί celebrities να χορεύουν βαλς και στη συνέχεια να κάνουν αυτάρεσκες δηλώσεις.

Ακόμα και η Δούκισσα Νομικού ενδυματολογικά κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και αυτό φαίνεται. Τα σύνολα που επιλέγει να φορέσει είναι άκρως αποκαλυπτικά και σέξι, όμως αυτό φτάνει; Στο πρώτο επεισόδιο φορούσε μία λευκή τουαλέτα με διαφάνειες στα πλάγια –μάλιστα αρκετοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν φοράει εσώρουχο– αλλά και στο δεύτερο σόου το total black mini φόρεμά της με το βαθύ ντεκολτέ δεν φαίνεται να ήταν αρκετό για να προσελκύσει περισσότερους τηλε-θεατές.

Οι υπεύθυνοι, αν επιθυμούν να ανέβουν πιο γρήγορα αλλά και να παραμείνουν ψηλά στον πίνακα τηλεθέασης, ίσως χρειαστεί και ίσως δούμε στο μέλλον να επιστρατεύονται κι άλλα μέσα για να κατορθώσουν τον βασικό τους στόχο!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα