Χορηγία από τον ΟΤΕ στο Λιμενικό Σώμα

Iδιωτικό συμφωνητικό, που περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης περιπολικών σκαφών του λιμενικού και προμήθεια υλικών διάσωσης στις καθημερινές επιχειρήσεις στο Αιγαίο, υπεγράφη σήμερα μεταξύ του ομίλου ΟΤΕ και του υπουργείου Ναυτιλίας σε ειδική εκδήλωση στο αρχηγείο του σώματος στον Πειραιά, παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρή Δρίτσα και του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Ράπτη Σταμάτιου.

Τον όμιλο ΟΤΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός του Μιχάλης Τσαμάζ καθώς και διευθυντικά στελέχη του ομίλου.
“Χαιρόμαστε για την σημερινή ημέρα που αποτυπώνει και επισημοποιεί μια πρωτοβουλία με υψηλό συμβολισμό αλλά και ουσιαστική ευεργετική επίπτωση” τόνισε σε δήλωσή του ο υπουργός Ναυτιλίας Θ.Δρίτσας και πρόσθεσε ότι το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών αποτυπώνει την αναγνώριση της τεράστιας προσφοράς των στελεχών του Λιμενικού Σώματος.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε ότι “Το Λιμενικό Σώμα επιτελεί τεράστιο έργο. Περιφρουρεί τα θαλάσσια σύνορά μας, προστατεύει τα λιμάνια και τις θάλασσές μας και σώζει χιλιάδες ανθρώπινες ζωές, συχνά υπό αντίξοες συνθήκες.”
Τόνισε επίσης ότι “εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης, σήμερα περισσότερο από ποτέ, είναι καθήκον για τον Όμιλο ΟΤΕ να συμβάλλει σε αυτό το έργο. Στεκόμαστε με υπερηφάνεια δίπλα στους ανθρώπους του Λιμενικού Σώματος, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας για όσα προσφέρουν στη χώρα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα