Χουλτ: «Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη επιλογή»

Ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση της μετεγγραφής αλλά χωρίς διάθεση για πολλά λόγια, παρουσιάστηκε ο Νίκλας Χουλτ, στις πρώτες τους δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Ο Σουηδός διεθνής χαρακτήρισε την επιλογή της Ένωσης ως την «καλύτερη επιλογή για εμένα». Και -μεταξύ άλλων- πρόσθεσε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων και ελπίζει η ομάδα να τον βοηθήσει να εξελιχθεί.

Αναλυτικά: «Σας ευχαριστώ, βρίσκομαι εδώ, θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται να πετύχει τους στόχους της και ελπίζω να με βοηθήσει και η ομάδα να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τη μεταγραφή, είμαι εδώ τώρα, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Είμαι σχεδόν έναν μήνα χωρίς αγώνες, όμως παραμένω σε καλή κατάσταση, προσπάθησα να προπονούμαι σχεδόν κάθε ημέρα στην Σουηδία και νιώθω ότι είμαι σε καλή φυσική κατάσταση ώστε να βοηθήσω την ομάδα.

Έχω μιλήσει με τον Γιόχανσον και τον Αϊντάρεβιτς αλλά δεν χρειάστηκε να τους ρωτήσω πολλά πράγματα, γνωρίζω την πόλη, γνωρίζω την ομάδα, δεν χρειάστηκε να τους κάνω πολλές ερωτήσεις. Στην οικογένειά μου και σε εμένα μας αρέσει πολύ η Αθήνα και η Ελλάδα, συνεπώς ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα να έρθω στην ΑΕΚ.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όπως είπα και πριν, δεν έχω παίξει σε επίσημο ματς για έναν μήνα όμως, θα μιλήσω με τον προπονητή αύριο, θα δούμε ποιο είναι το πλάνο του και φυσικά αυτός θα πάρει την τελική απόφαση, ελπίζω όλα να πάνε καλά»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα