Χούλιγκαν-δολοφόνοι στην Ανδαλουσία! (Video)

Θα έλεγε κανείς πως η Σεβίλλη είναι ένα ευρωπαϊκό μεγαθήριο, καθώς κατέκτησε τρία συνεχόμενα Europa League. Ο θεσμός είναι δεύτερος σε ιεραρχία, αλλά δεν παύει να χαρίζει ένα βαρύτιμο τρόπαιο που θέλει κότσια και ποιότητα για να τον κατακτήσεις. Η Σεβίλλη με τρεις σερί κατακτήσεις έχει μπει στο πάνθεον, αλλά οι χούλιγκάν της κατάφεραν μέσα σε μία νύχτα να αμαυρώσουν την ιστορία της.

Η ισπανική ομάδα υποδέχεται για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League τη Γιουβέντους και μερίδα οπαδών της θέλησε να φιλοξενήσει τους Ιταλούς φιλάθλους με εγκληματικό τρόπο. Το βράδυ της Δευτέρας, 21/11, χούλιγκαν εντόπισαν παρέα Ιταλών που δειπνούσαν σε εστιατόριο της πόλης και τους επιτέθηκαν με μαχαίρια με αποτέλεσμα ένας Ιταλός να χαροπαλεύει και αρκετοί ακόμη να τραυματιστούν! Ακολούθησαν συρράξεις σε πολλές γειτονιές αφού το σκηνικό μαθεύτηκε και οι οπαδοί της Γιουβέντους συσπειρώθηκαν με αποτέλεσμα να συνεχιστούν τα επεισόδια για αρκετές ώρες.

nintchdbpict000284090348

Η διοίκηση της Σεβίλλης εξέδωσε ήδη ανακοίνωση με την οποία δηλώνει πως «ντρέπεται για τη συγκεκριμένη μερίδα των οπαδών που αμαύρωσε την ιστορία του συλλόγου». Να θυμίσουμε πως δεν πάει πολύς καιρός που οι οπαδοί της Σεβίλλης ενεπλάκησαν σε επεισόδια με οπαδούς της Λίβερπουλ.

Δείτε εδώ τα επεισόδια έξω από το εστιατόριο:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα