Χρειάζονται το ζεστό χρήμα!

 

Το ότι ο κρητικός επιθετικός είναι εξαιρετικός, πολλά υποσχόμενος και πολύτιμος το ξέρουν στον Παναθηναϊκό. Τα λεφτά, όμως, είναι πολλά. Κι αν τελικά οι Βέλγοι τα δώσουν τα 4.000.000 ευρώ για τον Καρέλη τότε θα παραχωρηθεί!

Βλέπετε, ο ΠΑΟ έχει στη διάθεσή του τον καλύτερο επιθετικό του ελληνικού πρωταθλήματος, τον κύριο Μάρκους Μπεργκ και ο Αναστασίου νιώθει ότι μπορεί να δουλέψει και μόνο με το Σουηδό στο αντίπαλο κουτί. Αυτό ευνοεί μία πώληση που σε άλλη περίπτωση ίσως και να μην προχωρούσε, αφού ο Καρέλης είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει πολλά στον ΠΑΟ ως επιθετικός, αποδεδειγμένα, πια και με τη βούλα.

Επιπλέον, η ΠΑΕ οφείλεται να κινείται λίγο και στα πλαίσια των πωλήσεων, αν θέλει να ακολουθεί τα βήματα των περισσοτέρων… προηγμένων συλλόγων στην Ευρώπη. Ήρθε και ο Εσιέν με το βαρύ συμβόλαιο , χάθηκε και το χοντρό πακέτο των ομίλων του Champions League, οπότε η ανάγκη για ρευστό πολλαπλασιάστηκε. Και από τη στιγμή που η διοίκηση δεν έχει ρίξει τις απαιτήσεις της για τον παίκτη, πρέπει να της πιστωθεί ο χειρισμός της υπόθεσης, όποια κι αν είναι τελικά η εξέλιξη. Πάντως, οι Βέλγοι της Γκενκ δείχνουν πιο «ζεστοί» από ποτέ. Άλλωστε, και το ξεκίνημα του Καρέλη είναι μάλλον εντυπωσιακό!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα