“Χρειαζόμαστε ανοικοδόμηση εκ θεμελίων”

Στις εσωκομματικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real fm. 

“Ανοικοδόμηση εκ θεμελίων. Αυτό χρειαζόμαστε στη ΝΔ”, τόνισε, μιλώντας  ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ. Συγκεκριμένα, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ερωτηθείς σχετικά με το τι προβλέπει για τις εξελίξεις στο κόμμα του.

Aν θεωρεί ότι χρειάζεται η ΝΔ ανανέωση, απάντησε: «Ανοικοδόμηση εκ θεμελίων. Αυτό χρειαζόμαστε. Ιδεολογικά, οργανωτικά, ευρωπαϊκά. Και δεν έχω μετακινηθεί καθόλου από τη θέση για να γίνει τακτικό συνέδριο… Αυτό πρέπει να γίνει το Φθινόπωρο και να είναι ένα συνέδριο ανοιχτό, δημοκρατικό, με όλα τα θέματα επί τάπητος».

Στο ερώτημα αν θεωρεί ότι πρέπει να τεθεί και το θέμα της ηγεσίας στο συνέδριο του κόμματος, ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε: «Τα πάντα. Και όποιος πιστεύει ότι το καράβι με τη νέα του μορφή μπορεί να το πάει καλύτερα από ό,τι ο Αντώνης Σαμαράς, παρουσιάζεται χωρίς κραυγές, χωρίς ψίθυρους, χωρίς παρασκήνια, χωρίς νταντάδες, θεσμικούς και εξωθεσμικούς –για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους- και λέει εγώ έχω να σας προτείνω αυτό και παρουσιάζομαι ενώπιόν σας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα