“Χρειαζόμαστε μια λογική συμφωνία, που να την αντέχουμε”

Λογική συμφωνία με τους δανειστές που να μπορεί να την αντέξει η Ελλάδα ζήτησε ο Δημήτρης Βίτσας. Μιλώντας στα Παραπολιτικά fm ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως χρειάζεται να γίνει μια λογική συμφωνία με τους εταίρους που δεν θα περιέχει υφεσιακά μέτρα τα οποία δεν αντέχει –όπως τόνισε- ούτε η ελληνική οικονομία, ούτε οι άνθρωποι.

 Δήλωσε ακόμα  πως εάν δεν επιτευχθεί μια ολοκληρωμένη συμφωνία έως το τέλος του μήνα, θα μπορούσε να υπάρξει μία μερική συμφωνία η οποία θα οδηγούσε σε περαιτέρω διαπραγματεύσεις με απελευθέρωση μέρους χρηματοδότησης.

Ως πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ προσυπογράφω την ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας» είπε εν συνεχεία, Δημήτρης Βίτσας προσθέτοντας πως έχει το στοιχείο ότι η ελληνική κυβέρνηση από την πλευρά της έχει κάνει όλα όσα συμφωνήθηκαν στις 20 Φλεβάρη και τώρα αναμένει το τι θα κάνουν οι εταίροι.

Σχολιάζοντας την κριτική που φέρεται να έγινε στα όργανα του κόμματος πως ο ΣΥΡΙΖΑ αθέτησε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης είπε πως για παράδειγμα τα μέτρα της ανθρωπιστικής κρίσης είναι εντός του προγράμματος της Θεσσαλονίκης και όλα τα άλλα μένει να γίνουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα