Χριστοβασίλης: «Θα κάνουμε 5-6 μεταγραφές»

Ενισχυμένος σε όλες τις γραμμές του θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο  όπως υποστήριξε την Τρίτη (13/6) ο ιδιοκτήτης της ηπειρωτικής ΠΑΕ Γιώργος Χρηστοβασίλης σε αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα αποκάλυψε ότι θα γίνουν 5-6 μεταγραφές, συμπεριλαμβανομένου και τερματοφύλακα ακόμα και αν δεν φύγει τελικά ο Πασχαλάκης, λόγω του τραυματισμού του Περιστερίδη, αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες και ονόματα, τοποθετώντας τις επισημοποιήσεις μετά τις 20 του μήνα.

Όσον αφορά το φλέγον ζήτημα του γηπέδου, εξήγησε ότι υπήρξε ένα φρένο λόγω της τωρινής διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, η θητεία της οποίας, όμως, λήγει και έτσι θα ξεκινήσουν πάλι άμεσα τα απαραίτητα έργα.

Αναφορικά με τα οικονομικά ζητήματα, στάθηκε στην καλύτερη εικόνα που παρουσιάζει πλέον ο σύλλογος που πλήρωσε και τα λάθη της εφορίας, χωρίς πλέον να χρωστάει σε κανέναν την ώρα που περιμένει και χρήματα από το συνδρομητικό κανάλι.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, ενώ για τη νέα σεζόν κρατά προς το παρόν… μικρό καλάθι, θέτοντας ως πρώτο στόχο τη σωτηρία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα