Χριστουγεννιάτικο Bazaar Βιβλίου στο ΣΕΦ από 11 έως 14 Δεκεμβρίου

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Βιβλίου θα διοργανωθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από τις 11 έως τις 14 Δεκεμβρίου και από τις 10:00 έως τις 21:00, και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν ένα βιβλίο με μόλις ένα ευρώ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, ενώ τα έσοδα αναμένεται να διατεθούν στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά για να τους άπορους πολίτες του Πειραιά.

Οι φετινές εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στα παιδιά, για τα οποία θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, όπως παιδότοποι, παιχνίδια, φουσκωτά, τσουλήθρες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, χιονόμπαλες και πολλά άλλα happenings. Στους μικρούς μας φίλους θα προσφερθούν ζεστά ροφήματα και γλυκά κεράσματα.

Γ. Μώραλης: “Πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον Πειραιά”

«Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Βιβλίου του ΒΗΜΑ FM είναι πλέον ένας πολύ σημαντικός θεσμός και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που φέτος πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον Πειραιά. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΒΗΜΑ FM που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι όλα τα έσοδα θα δοθούν στους αδύναμους οικονομικά συνδημότες μας, σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη», δήλωσε ο δήμαρχος του Πειραιά, Γ. Μώραλης και συμπλήρωσε:

«Για αυτόν τον λόγο, καλώ όλους τους Πειραιώτες -και όχι μόνο- να επισκεφθούν το Bazaar, να αγοράσουν τα βιβλία τους με μόνο ένα ευρώ το ένα, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο σε αυτή την προσπάθεια αλλά και να διασκεδάσουν δωρεάν με τις οικογένειές τους στις πολύ όμορφες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί γι΄ αυτό το τριήμερο. Είναι για ιερό σκοπό».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου

Το ελληνικό μουσικό σύνολο KOMPANIA θα τραγουδήσει μοναδικά ρεμπέτικα και σμυρνέικα τραγούδια.

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου

 

  • Το Θέατρο Πόρτα και η ηθοποιός Ξένια Καλογεροπούλου θα διαβάσουν παραμύθια και θα παρουσιάσουν το έργο “Τα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα”.

 

  • Η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.

 

  • Η θεατρική ομάδα Ντουθ θα παρουσιάσει την παιδική παράσταση “Ονειροφάγος”.

 

  • Ο Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων και η Χορωδία Graduarti (απόφοιτοι των Σχολείων) θα παρουσιάσουν το νέο έργο του ποιητή παραμυθιών Ευγένιου Τριβιζά.

 

  • Ο Χρήστος Νικολόπουλος σε μια ελληνική λαϊκή βραδιά με τους ερμηνευτές Κώστα Καραφώτη, Ζωή Παπαδοπούλου και το συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα.

 

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου

 

  • Το Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο Σκιών Θανάση και Κώστα Σπυρόπουλου.

 

  • Η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά.

 

  • Η Παιδική Θεατρική Σκηνή Ακαδημίας Πλάτωνος θα παρουσιάσει το αγαπημένο παραμύθι “Η Βασίλισσα του Χιονιού”, του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

 

  • Η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

 

  • Η Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα