«Χρυσή»… πίστη για την Ευρωπαϊκή Πίστη

Στoν… λαιμό της για τέταρτη συνεχή χρονιά «φόρεσε» η Ευρωπαϊκή Πίστη το «χρυσό» μετάλλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής – EBEN GR.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ετήσιου Ερευνητικού Συνέδριου του ΕΒΕΝ EUROPE, η ελληνική εταιρεία βραβεύτηκε για το σύνολο της επιχειρηματικής λειτουργίας της, ενώ παράλληλα επαναπιστοποιήθηκε και για το 2017 από το Ινστιτούτο ΕΒΕΝ GR, με το μοντέλο SEE G, το ακρωνύμιο του οποίου παραπέμπει στο Social, Ethics, Environment, Governance.

Το βραβείο παρέλαβε το μέλος Δ.Σ. και γενικός διευθυντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών της εταιρίας, Στέφανος Βερζοβίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι καθώς λαμβάνουμε αυτή τη σημαντική διάκριση για τέταρτη συνεχή φορά. Μία διάκριση που αποτελεί για εμάς μία ακόμη αναγνώριση και επιβράβευση για τις αρχές εταιρικής υπευθυνότητας που εφαρμόζει η Εταιρία, αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό, τη σχέση της με τους πελάτες και τη συνεισφορά στην κοινωνία και στην προστασία του περιβάλλοντος.

»Η Ευρωπαϊκή Πίστη, θα συνεχίσει να εστιάζει στη συνεισφορά της προς την κοινωνία και το περιβάλλον, παραμένοντας πιστή στους στόχους και στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει. Άλλωστε, η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της Εταιρίας, πριν από 40 χρόνια, ένα αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο των αρχών και της φιλοσοφίας της».

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – ΕΒΕΝ GR, εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005. Στόχος του Ινστιτούτου είναι η προώθηση των αρχών της Επιχειρηματικής Ηθικής, της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στην ακαδημαϊκή κοινότητα, σε εθελοντικούς οργανισμούς όπως και στα ευαισθητοποιημένα μέλη της κοινωνίας.

Ν.ΤΣ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα