«Χρυσός» και πάλι ο άρχοντας των κρίκων

Πανέτοιμος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη στον Καναδά έδειξε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής των κρίκων έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του στον ώμο και ήταν ο μεγάλος νικητής στο Challenge Cup που διεξάγεται στο Παρίσι, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο συγκεντρώνοντας 15.500 βαθμούς! Άλλη μία μεγάλη επιτυχία για έναν από τους μεγαλύτερους εν ενεργεία Έλληνες αθλητές.

Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε με 15.250 βαθμούς –μέσα σε αποθέωση από τους Γάλλους φιλάθλους – ο Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ, ο οποίος έκανε μπροστά στο κοινό της πατρδίας του επανεμφάνισή του, ένα χρόνο σχεδόν μετά τον  τραυματισμό του στους Ολυμπιακούς του Ρίο, όπου είχε υποστεί διπλό συντριπτικό κάταγμα κνήμης έπειτα από άσχημη προσγείωση!

Στην τρίτη θέση βάθρου ανέβηκε ο Ουκρανός Ολέγκ Βερνιάιεφ με 14.800 βαθμούς, ενώ το ίδιο άθροισμα αλλά με χαμηλότερο βαθμό εκτέλεσης συγκέντρωσε και ο Τσεν Τσιχ-Γιου από την Κινεζική Ταϊπέι, που έχασε έτσι το μετάλλιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα