Χρόνια ασθένεια… η οργάνωση για τον ΠΑΟ

Σε χρόνια ασθένεια, με επιπλοκές σε όλα τα επίπεδα, έχει εξελιχθεί η απουσία ενός επιτελικού χαφ για τον Παναθηναϊκό. Ο Αντρέα Στραματσιόνι έχει επισημάνει το πρόβλημα και έχει ξεκινήσει από τώρα την αναζήτηση του παίκτη που θα προσφέρει λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Ο Παναθηναϊκός έχει να παρουσιάσει αξιόλογο οργανωτικό ποδόσφαιρο από την εποχή που στην ομάδα βρισκόταν ο Εζεκιέλ Γκονζάλες. Ο Αργεντινός προσέδιδε στην ομάδα ρυθμό και οργάνωση, στοιχεία που λείπουν… διαχρονικά από τους «πράσινους», παρά τις δεκάδες μεταγραφές που έχουν πραγματοποιήσει από το διάστημα εκείνο.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι έχει εντοπίσει το πρόβλημα, το έχει επισημάνει στη διοίκηση και έχει πάρει το «οκ» να ξεκινήσει την αναζήτηση ενός «δεκαριού», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στη συγκεκριμένη μεταγραφή αναμένεται να δοθεί το βάρος του προγραμματισμού και να δαπανηθεί το μεγαλύτερο ποσό από το μπάτζετ.

Για την τρέχουσα περίοδο, ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός έχει «δεμένα τα χέρια», καθώς ελάχιστα είναι αυτά που μπορεί να αλλάξει στο σύστημα. Μία μερίδα πάντως, του ασκεί κριτική γιατί δεν εντόπισε το πρόβλημα νωρίτερα, ώστε να διορθωθεί με τις κινήσεις του Ιανουαρίου, οι οποίες δεν ήταν και λίγες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα