Χρόνια πολλά, γυναίκες!

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δεν είναι μία απλή γιορτή που επιτάσσει μία ευχή σε μία εκπρόσωπο του γυναικείου φύλου. Είναι απλά μία υπενθύμιση πως οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες με τους άνδρες σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Με αφορμή λοιπόν την ημέρα αυτή, Έλληνες και Ελληνίδες ευχήθηκαν χρόνια πολλά στις γυναίκες και βροντοφώναξαν τη δύναμη, την οξυδέρκεια και την τόλμη τους.

Ο Τάκης Ζαχαράτος πόσταρε μία φωτογραφία της Νάντιας Κομανέτσι, τα 10άρια της οποίας του άλλαξαν τη ζωή, όπως σχολίασε. Από την πλευρά του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ευχήθηκε λέγοντας: “Να είστε πάντα τολμηρές και πρωτοπόρες”.

Όσο για τις Ελληνίδες εκπροσώπους της showbiz, γιόρτασαν ποστάροντας στα social media μία φωτογραφία τους. Γροθιά στο στομάχι η φωτογραφία της Κατερίνας Ζαρίφη που απεικόνιζε μία εξαθλιωμένη γυναίκα με δύο παιδιά στα χέρια, φανερά καταβεβλημένη προφανώς από τη δίνη του πολέμου. Σημαντικό και το μήνυμα της Ναταλίας Γερμανού, η οποία έγραψε: “Όταν φτάσεις στο σημείο, όπου δεν χρειάζεται να εντυπωσιάσεις κανέναν, εκεί ξεκινά η ελευθερία σου”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα