Χτυπάει την πόρτα της Εθνικής!

Είναι 41 φορές διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Στην Εθνική Νέων, μάλιστα, είναι από τους ρέκορντμαν σε γκολ, καθώς έχει σκοράρει εννέα φορές σε 16 ματς. Στα 23 του φαίνεται ότι ήρθε η ώρα και της Εθνικής Ανδρών.  Ο Απόστολος Βέλλιος επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι πιο ώριμος, παίρνει περισσότερα λεπτά συμμετοχής, έχει ηγετικό ρόλο και έτσι είναι μάλλον φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει!

Αυτή τη φορά σκόραρε στην Τρίπολη στη νίκη της ομάδας του με 1-2, φτάνοντας τα έξι γκολ και ίσως αυτή η παρουσία του να σηματοδότησε την κλήση του στην Εθνική, μία κλήση που θα αργήσει –αφού η Εθνική δεν έχει υποχρεώσεις πριν από το Μάρτη- αλλά αποκλείεται να μην έρθει. Το γκολ που σημείωσε με τον Αστέρα έδειξε επιμονή, ταχύτητα με την μπάλα και άψογο τελείωμα, δηλαδή τρία σε ένα και προφανώς στους Γερμανούς προπονητές αρέσουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ο Βέλλιος στην Αγγλία πέτυχε λίγα γκολ, αλλά ήταν μικρός και έπαιρνε εμπειρίες. Τώρα είναι έτοιμος και άξιος να φορέσει τη γαλανόλευκη. Διανύουμε μία περίοδο που αρκετοί νέοι Έλληνες επιθετικοί δείχνουν να έχουν έφεση στο σκοράρισμα (Γιάννου, Καρέλης, Μάντζιος, Αραβίδης) και ίσως πάρουν κι άλλοι τις ευκαιρίες από τον Γερμανό, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει το προβάδισμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα