«Χτυπημένος» από τη νόσο του Ωνάση Έλληνας μουσικοσυνθέτης

Μια κατάθεση ψυχής που πραγματικά συγκινεί θέλησε να κάνει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια ο «μεγάλος» μουσικοσυνθέτης.

Μέσω επιστολής του που διαβάστηκε λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας που έδωσαν στο Θέατρο Βράχων ο Θέμης Αδαμαντίδης και  Έλενα Αλκαίου, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου θέλησε να εξηγήσει τους ιατρικούς λόγους που δεν του επέτρεψαν να παραστεί στο μουσικό του πόστο. Αποκαλύπτοντας πώς πάσχει από την αυτοάνοση Myastheria Gravis, που σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, από αυτή έπασχαν ο Αριστοτέλης Ωνάσης και ο γιος της Καλομοίρας και προκαλεί βλεφαρόπτωση, τραύλισμα και κράμπες στα δάχτυλα.

«Μια χρόνια αυτοάνοση πάθηση που έχω έκανε εδώ και 15 μέρες μεγάλη έξαρση. Αρχικά με τη βλεφαρόπτωση, είπα «θα πάω, παίζω και τυφλός». Στο τραύλισμα είπα «θα πάω, δεν χρειάζεται να πω λέξη αφού η παρουσία μου θα τα λέει όλα». Στις κράμπες, όμως, στα δάχτυλα πώς να αντιδράσω; Εν τέλει οι γιατροί με κράτησαν μέσα. Λυπάμαι πολύ για τη φυσική μου απουσία», έγραψε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στην επιστολή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα