Χωρίζει τον Άκη η Βίκυ Σταμάτη!

Χωρίζει τον Άκη Τσοχατζόπουλο η Βίκυ Σταμάτη, αφού υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά την νέα καταδίκη της για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών.

Σε ανακοίνωσή της επικαλείται την ανάγκη να προστατεύσει το ανήλικο παιδί της. Ήδη έχει αναθέσει την υπόθεση στην δικηγορική εταιρεία Νίκος Αγαπηνός.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Ν. Αγαπηνός με τη δήλωση της Β. Σταμάτη αναφέρει:

« Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από την Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου ‘Τσοχατζοπούλου’. Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω, αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στην λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανηλίκου παιδιού μου, αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση από αυτή  έχει απομείνει.

Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα συνεχίσει την “θητεία” του στις φυλακές Χαλκίδας. Το βασικό πρόβλημα πλέον μετά την κίνηση της κας Σταμάτη είναι αν θα μπορεί ο πρώην υπουργός και πότε να βλέπει το παιδί του. Και αυτό διότι το δικαστήριο που θα αποφασίσει για την αίτηση διαζυγίου θα αποφασίσει για το πότε θα μπορεί να βλέπει και το παιδί του αλλά και την στάση που θα τηρήσει εκείνη σχετικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα