Χωρίζουν τα τσανάκια τους

 Λίγο-πολύ το περιμέναμε, αλλά όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές η Χρυσή Αυγή, εκτός του ότι έχει να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη και τις βαριές κατηγορίες ως εγκληματική οργάνωση, έχει πλέον κι άλλα σημαντικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με το εσωτερικό της μέτωπο.

Το τελευταίο διάστημα είναι ορατό, ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, πρώην εκπρόσωπος της Χ.Α., κινείται σε διαφορετική ρότα από ό,τι ο επίσης έγκλειστος αρχηγός του ναζιστικού μορφώματος. Όπως τονίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τον χώρο οι δυο τους αποφεύγουν να μιλήσουν, ενώ οι κινήσεις του Κασιδιάρη έχουν εκνευρίσει τον Μιχαλολιάκο, ο οποίος βλέπει πως το πρώην πρωτοπαλίκαρο του κι εκλεκτός του αυτονομείται ημέρα με την ημέρα.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μιχαλολιάκος πληροφορήθηκε μέσω του Τύπου τα όσα ανέφερε ο Κασιδιάρης για τη συνομιλία του πρωθυπουργού με ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό, όπως και το γεγονός ότι παρέδωσε οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο προέρχεται από υποκλοπή, όπως παραδέχθηκε και ο Κασιδιάρης, αγνοώντας ότι η συγκεκριμένη πράξη είναι κακουργηματική.

Το γυαλί φάνηκε όμως ότι έσπασε κατά την 1η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, όπου η εντολή του Μιχαλολιάκου ήταν να μην προκαλέσουν οι βουλευτές της Χ.Α. και απλά να καταψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα. Κι όπως εξήγησε ο Μιχαλολιάκος, λόγω του ότι την ψηφοφορία κάλυπταν πολλά ξένα τηλεοπτικά δίκτυα θα έβρισκαν την ευκαιρία αντί να ασχοληθούν με την ψηφοφορία να ασχοληθούν με τη Χ.Α.

Όλοι άκουσαν τον αρχηγό πλην του Κασιδιάρη, ο οποίος φώναξε «ο Σαμαράς στη φυλακή». Μία φράση που σχολιάστηκε σε όλη την Ευρώπη και δημιουργεί νέα προβλήματα στους έγκλειστους, αλλά και όσους κατηγορούνται. Είναι χαρακτηριστικό ότι αμέσως μετά ο Μιχαλολιάκος επέπληξε τον Κασιδιάρη, ο οποίος σταμάτησε λόγω του ότι κάποιοι εκ των άλλων, όπως Παναγιώταρος και Μίχος, τον ηρέμησαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα