Χωρίς Ανέστη και Σιμόες η ΑΕΚ κόντρα στον Πλατανιά

Ραντεβού με την πρώτη θέση της βαθμολογίας έχει η ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας, αρκεί πρώτα να κάμψει την αντίσταση του ουραγού Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, σε ένα γήπεδο που αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο, καθώς θα διεξαχθεί με γενική είσοδο πέντε ευρώ (τα έσοδα θα πάνε στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής).

Η Ένωση πηγαίνει πραγματικά αποδεκατισμένη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς πέραν του τιμωρημένου Αραούχο και φυσικά των τραυματιών Μάνταλου και Γιόχανσον, δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Ανέστη (έμεινε εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί) και τον Σιμόες (για να προφυλαχθεί).Στον πάγκο της δεν θα βρίσκεται ούτε ο προπονητής της, καθώς ο Χιμένεθ είναι τιμωρημένος μετά τη χειρονομία του στη Λεωφόρο.

Η ενδεκάδα αποτελεί ένα γρίφο για δυνατούς λύτες. Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίηση των Λόπες, Βράνιες, Λάζαρου, Λιβάγια και Μπακασέτα. Όλες οι άλλες θέσεις παίζονται και τις διεκδικούν οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Γαλανόπουλος, Κονέ, Αϊντάρεβιτς, Γιακουμάκης και Πατίτο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα