Χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει ΠΑΟΚ

Τούμπα και μόνο Τούμπα υπάρχει στο μυαλό όλων στον Ατρόμητο, καθώς με θετικό αποτέλεσμα οι Περιστεριώτες θα έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και παράλληλα να μην απομακρυνθούν οι ανταγωνιστές του.

Το σύνολο του Ρικάρντο Σα Πίντο αναγνωρίζει το πολύ δύσκολο πρόγραμμα αυτών των εβδομάδων (με ΠΑΟΚ την Κυριακή, με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την 9η αγωνιστική ενώ έχει προηγηθεί και το ματς με τον Ολυμπιακό) και θεωρούν ότι μπορούν με ανάλογο αγωνιστικό πρόσωπο όπως με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι δεν θα χάσουν τόσο μεγάλο έδαφος.

Στα καθαρά αγωνιστικά, στη σημερινή προπόνηση ο Πορτογάλος είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά και να μην προκαλούνται άλλα προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να προετοιμάζεται για το ματς της Τούμπας με όλα του τα «όπλα».

Εκτός παραμένουν μόνο οι Κούρος και Μπρίτο που ούτως ή άλλως είναι αρκετές μέρες νοκ-άουτ, ενώ στα θετικά υπολογίζεται η παρουσία του Αγκουαζί που με τη διακοπή του πρωταθλήματος είχε το χρόνο να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει Τούμπας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα