«Χωρίς επιτροπείες και μνημόνια θα σταθούμε στα πόδια μας»

«Χωρίς μνημόνια να σταθούμε στα πόδια μας» τόνισε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος που βρέθηκε στη Λάρισα και έδωσε το παρών στην παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Πιο συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τόνισε: «Ως έθνος έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι όχι μόνο μπορούμε να ξεπερνούμε δοκιμασίες και κρίσεις αλλά να εξερχόμαστε δυνατότεροι από αυτές.

Γι’ αυτό και είμαι αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του παρόντος και χωρίς επιτροπείες και μνημόνια θα σταθούμε στα πόδια μας, βάζοντας τα θεμέλια ενός νέου, υγιούς, παραγωγικού μοντέλου που χρειάζεται η χώρα».

Ερωτηθείς εάν η πρόταση των αγελαδοτρόφων μπορεί να είναι βάση συνεννόησης για το ζήτημα της διάρκειας ζωής του γάλακτος, απάντησε ότι «οι αγελαδοτρόφοι έκαναν ένα βήμα πίσω, κατέθεσαν μια συγκεκριμένη πρόταση. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο στο ζήτημα του γάλακτος».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα