Χωρίς Καλάθη στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός

Δίχως τον τραυματία Νικ Καλάθη αναχώρησε για τη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επιστρέφουν για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια (21/10/2010) στην ισπανική πόλη, ενόψει του  αγώνα της Πέμπτης (28/12, 22:00)  για τη 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην Ευρωλίγκα, απέναντι στην ουραγό Βαλένθια (3 νίκες – 11 ήττες).

Οι πράσινοι προέρχονται από 3 διαδοχικές νίκες και 8 στα τελευταία 9 παιχνίδια, έχοντας 10 σε 14 αγώνες και βρίσκονται μόλις 1 νίκη πίσω από Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ισοβαθμούν στην κορυφή.

Η βαθμολογική θέση της πρωταθλήτριας Ισπανίας 2017 δεν εφησυχάζει τον Τσάβι Πασκουάλ. Ο Καταλανός τεχνικός των «πρασίνων» δήλωσε ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Βαλένθια: «Ξέρω καλά τη Βαλένθια, διαθέτει μια πολύ δύσκολη έδρα. Θα είναι ένα σκληρό ματς, γιατί η αντίπαλος μας χρειάζεται τη νίκη κι επειδή είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχω μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες, τους προπονητές και γενικότερα τον σύλλογο της Βαλένθια. Παίζει καλύτερα απ’ ότι δείχνει η βαθμολογική της θέση καθώς έχασε πολλά παιχνίδια. Έχουμε λοιπόν μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση, αλλά θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά αλλά και στο τακτικό κομμάτι ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε μια σημαντική νίκη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα