Ψάχνει για καλύτερο πρωτάθλημα ο Βιλένα

Τα έχουν βρει σε όλα, όμως ο παίκτης ζήτησε χρόνο προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση του Ολυμπιακού, καθώς αναζητεί ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό. Ο Τόνι Βιλένα έχει αποδεχθεί την πρόταση των «ερυθρόλευκων», όμως περιμένει κάτι… μεγαλύτερο και χρειάζεται χρόνο, τον οποίο δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ο σύλλογος του Πειραιά.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός απάντησε χθες στη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας πως θέλει λίγο χρόνο ακόμα, ενώ επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους για να πάρει την απόφασή του.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περίμεναν τη θετική απάντηση του 21χρονου άσου, από τη στιγμή που ο μάνατζερ και ο πατέρας του είχαν έρθει στην Ελλάδα για να συζητήσουν την ενδεχόμενη συνεργασία τους.

Το γεγονός όμως πως ο παίκτης προέβαλε θέμα υγείας, κάνει τους ιθύνοντες του συλλόγου να μην αναφέρουν το παραμικρό για την υπόθεση.

Εκείνο όμως που δείχνει το θέμα είναι πως ο Βιλένα ψάχνεται ταυτόχρονα να βρει καλύτερη πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα ή να πάρει περισσότερα χρήματα, με τον Ολυμπιακό να έχει καταθέσει αυτή τη στιγμή την καλύτερη προσφορά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα