Ψάχνει λύσεις στα άκρα ο ΠΑΟΚ!

Η ήττα από την Γκινγκάμπ ανέδειξε ένα πρόβλημα το οποίο γνώριζαν στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν κατέστη δυνατό να το λύσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα κενά λύσεων που υπάρχουν στα άκρα της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης.

Το καλό ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα και οι ελπίδες πρόκρισης, που σαφώς διατηρεί ο «Δικέφαλος του Βορρά», στο Europa League, έχουν ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών, κάτι που επισημαίνεται και από τις κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι «τρέχουν» να φροντίσουν οποιαδήποτε εκκρεμότητα, ώστε το ποδοσφαιρικό τμήμα να λειτουργεί στην εντέλεια.

Στη Θεσσαλονίκη βλέπουν μία χρυσή ευκαιρία φέτος, όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα, να διεκδικήσουν την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη δύο γκέλες και δεν δείχνει να «πατάει» καλά στο γήπεδο. Στον ΠΑΟΚ διαπίστωσαν πως η απουσία λύσεων στα άκρα προκαλεί προβλήματα και ενδεχομένως να επιφέρει απώλειες. Ήδη χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί στο Europa League, ενώ το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο πρωτάθλημα, με καταστροφικές συνέπειες.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναγκαστικά θα πρέπει να στηριχθεί στις λύσεις που διαθέτει στο ρόστερ του. Μία σκέψη που εξετάζεται σοβαρά, είναι η επιστροφή του Λούκας από την ισπανική Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στην οποία αγωνίζεται δανεικός. Υπάρχουν όμως, δύο ζητήματα. Πρώτον, το αν θα συναινέσει η Ντεπορτίβο στην επιστροφή του παίκτη πριν τη λήξη της συμφωνίας τους. Δεύτερον, το ότι ο Λούκας ταλαιπωρείται από συχνούς τραυματισμούς.

Το σίγουρο είναι ότι το μεταγραφικό επιτελείο έχει αρχίσει ήδη την αναζήτηση καλών ακραίων ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, κατά την οποία δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα