Ψάχνει ομάδα ο Φακούντο Περέιρα!

Δύσκολα τα πράγματα για τον Φακούντο Περέιρα. Ο Αργεντινός μέσος του ΠΑΟΚ έχει πέσει σε δυσμένεια από τον προπονητή του Ιγκόρ Τούντορ και ειδοποίησε τον μάνατζέρ του ότι θέλει να φύγει το συντομότερο δυνατό.

Ο Περέιρα παρά το ότι ειδοποίησε πως θα καθυστερήσει μία μέρα να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα δέχθηκε πρόστιμο και λίγες μέρες αργότερα τιμωρήθηκε εκ νέου –αυτή τη φορά από τον προπονητή του – επειδή δεν φόρεσε τις επικαλαμίδες του σε μία άσκηση. Ο 27χρονος μέσος έκρινε πως υπάρχει εμπάθεια προς το πρόσωπό του και αρνήθηκε να πληρώσει με αποτέλεσμα να απομονωθεί και πλέον να βρίσκεται στο προθάλαμο της εξόδου.

Προφανώς στον ΠΑΟΚ θέλουν να επιδείξουν μία πυγμή και να αποδείξουν στους πάντες πως η πειθαρχία είναι πάνω απ’ όλα και δεν διστάζουν να θυσιάσουν έναν εξαιρετικό παίκτη για να το κάνουν αυτό. Ο Περέιρα στο περσινό πρωτάθλημα ξεχώρισε σε πολλούς τομείς και προφανώς θα είναι μεγάλη απώλεια αν τελικά αποχωρήσει από την ομάδα. Σενάρια, πάντως, έχουν ήδη δημιουργηθεί, με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να παρακολουθούν από κοντά. Οι πρωταθλητές τον θυμούνται από πέρσι και το εξαιρετικό του παιχνίδι (και γκολ) στο Καραϊσκάκη, ενώ «δεκάρι» που να μπορεί να παίζει και στα δύο άκρα ως εξτρέμ ή χαφ ψάχνει και η Ένωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα