Ψάχνει ο Πλατανιάς προπονητή και ο Παράσχος ομάδα

Ήταν μάλλον προδιαγεγραμμένο το διαζύγιο μεταξύ του Γιώργου Παράσχου και του Πλατανιά. Η πορεία της ομάδας των Χανίων στο φετινό πρωτάθλημα είναι κάκιστη, η βαθμολογική θέση άλλωστε αποτυπώνει την αλήθεια, κι έτσι επιλέχθηκε το τέλος της συνεργασίας μετά από εννέα αγωνιστικές.

Ο Παράσχος στον πάγκο του Πλατανιάς έκλεισε τις 500 παρουσίες σε πάγκο ομάδων της πρώτης κατηγορίας, αλλά θα ξεπεράσει τις 600 μάλλον σε κάποιον άλλο σύλλογο, εκτός αν κάποτε επιστρέψει στα Χανιά.

Αυτές οι εξελίξεις σημαίνουν πως ο ουραγός της Super League θα πάει με υπηρεσιακό προπονητή την επόμενη αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, καθώς θεωρείται δύσκολο να βρεθεί ο αντικαταστάτης μέχρι τότε.

Ο έμπειρος προπονητής αποχαιρετά τον Πλατανιά αφήνοντάς τον με έξι βαθμούς μετά από εννέα ματς και μόλις μία νίκη (0-1 τον Απόλλωνα). Έχει κάνει σερί τεσσάρων ηττών και μάλιστα σε παιχνίδια όχι με πρωτοπόρους (Παναιτωλικό, ΠΑΣ, ΑΕΛ, Λαμία), ενώ διαθέτει τη χειρότερη επίθεση (4 γκολ) και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (με 13 γκολ παθητικό). Η ομάδα των Χανίων πέρσι όχι μόνο δεν κινδύνευσε, αλλά πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε νικούσε στο “Γ. Καραϊσκάκης” τον Ολυμπιακό στο ημίχρονο και αν κρατούσε το αποτέλεσμα πλασαριζόταν πεντάδα, αλλά τελικά έχασε με 2-1 και την 26η αγωνιστική ηττήθηκε 0-2 από την ΑΕΚ και έχασε τις ευρωπαϊκές του ελπίδες..

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα