Ψάχνει παντού για παίκτες η ΑΕΚ

Δεν καταλαβαίνουν από Χριστούγεννα στην ΑΕΚ, αφού ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς κάνει καθημερινά διαπραγματεύσεις και παζάρια, ενώ ο Ντε Μπαρτόλο συνεχίζει και εξετάζει περιπτώσεις, προκειμένου η ομάδα όχι μόνο να ενισχυθεί άμεσα εν’ όψει του απαιτητικού Γενάρη, αλλά το καλοκαίρι να είναι έτοιμη και προετοιμασμένη για τις ευρωπαϊκές προκλήσεις και να μένουν μόνο λίγες «πινελιές» ενίσχυσης.

Η ΠΑΕ, άλλωστε, έχει μπει στο τρίτο έτος λειτουργίας της, όλα πάνε καλά και δεν υπάρχουν «τρύπες», ζυγώνει η ώρα που η εταιρία θα εισέλθει στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και οι εισροές θα αυξάνονται και κάθε μετεγγραφική περίοδος είναι όλο και πιο… προκλητική. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως πριν καν βγει ο Δεκέμβρης έχουν κλείσει τέσσερις παίκτες, ένας ετοιμοπόλεμος, ο Αϊντάρεβιτς, ο Βράνιες που πασχίζει να έλθει σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης και να προσφέρει το συντομότερο και δύο Έλληνες που θα φορέσουν τα «κιτρινόμαυρα» το καλοκαίρι, ο Γιακουμάκης και ο Τσιντώτας.

Εγχώριος στόχος υπάρχει κι άλλος, καθώς αρέσει στην ΑΕΚ ο εξελίξιμος Λεάντρο Κούτρης του ΠΑΣ Γιάννινα, στα υπόψην υπάρχει πάντα και άλλο αριστερό μπακ, ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ οι ξένοι στόχοι που αυτή τη στιγμή βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα είναι οι Ντίας, Ισνάλντο και Μπαχούι.  Ο 26χρονος Περέιρα Ντίας που αγωνίζεται στη Μαλαισία και στην Τζόχορ μένει ελεύθερος, καθώς η ομάδα του που αξίωνε χρήματα ισχυριζόμενη πως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, πουλάει… φούμαρα, μιας και πουθενά στον κόσμο δεν παρατείνεται ένα συμβόλαιο όταν ο παίκτης παραχωρείται ως δανεικός. Είναι σέντερ φορ και παίζει και από τα άκρα, αλλά είναι λίγο ακριβός (ζητά πάνω από 500 χιλιάρικα το χρόνο) και θα αποκτηθεί μόνο όταν Ντε Μπαρτόλο, Μαϊστόροβιτς και Μοράις πουν όλοι μαζί πως «ναι, αξίζει η περίπτωσή του».

Ο επίσης 26χρονος Σουηδός Ναμπίλ Μπαχούι, πολυθεσίτης από τη μέση και μπροστά (κυρίως κινείται από τα αριστερά) είναι πιο οικονομική λύση και ο Μαϊστόροβις πιστεύει πως θα ενσωματωθεί και θα βρει τον σούπερ εαυτό που είχε στη Σουηδία πριν ξενιτευτεί. Τέλος, η ΑΕΚ εξετάζει και πάλι την περίπτωση του Ισνάλντο, τον οποίο ανακάλυψε πριν από δύο χρόνια, αλλά η μη αγωνιστική πρόοδός του ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες απόκτησής του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα