Ψάχνει το σχήμα για να κάμψει τους Κύπριους!

«Πονοκέφαλος» για τον Μίκαελ Σκίμπε. Μαθαίνοντας ότι η Εθνική ομάδα της Κύπρου θα παίξει με πεντάδα στην άμυνα, καλείται να βρει το κατάλληλο σχήμα για να «τρυπήσει» τους ομοεθνείς μας και να πάρει τη νίκη που με συνδυασμό αποτελεσμάτων και βάση όλων την απώλεια βαθμών της Βοσνίας με αντίπαλο το Βέλγιο, μπορεί να στείλει την Ελλάδα στα μπαράζ!

Στο αυριανό παιχνίδι ο Γερμανός τεχνικός καλείται χωρίς τον Τάσο Δώνη και τον Φορτούνη ντεφορμέ να βρει δημιουργία και σπιρτάδα. Ο Κώστας Μήτρογλου επιστρέφει στην ενδεκάδα και ευχή όλων είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πίσω του θα πρέπει να βρει τα πέντε χαφ που θα κάνουν τη σωστή δουλειά. Θέση διεκδικούν οι Ζέκα και Ταχτσίδης διότι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο και δείχνουν σε καλή κατάσταση τελευταία. Αμφότεροι έχουν κάνει μερικά καλά παιχνίδια στην προκριματική φάση Τζιόλης και Σάμαρης επίσης έχουν τύχη για το βασικό σχήμα.. Σε πιο δημιουργικούς ρόλους ίσως δούμε την «κιτρινόμαυρη» τριάδα αποτελούμενη από Μάνταλο, Χριστοδουλόπουλο, Μπακασέτα. Οι δύο πρώτοι είναι φορμαρισμένοι, ο τρίτος είναι αγαπημένο παιδί του Σκίμπε και ίσως βοηθήσει λόγω ομοιογένειας με τους άλλους δύο.

Ο Καρνέζης θα παίξει στο τέρμα, οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Τοροσίδης διεκδικούν θέσεις στα άκρα της άμυνας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα