Ψάχνεται για επιθετικό από Super League η ΑΕΚ

Τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Γιώργο Γιακουμάκη φαίνεται να εξετάζει η ΑΕΚ προκειμένου να ενισχυθεί στο χώρο της επίθεσης.

Ο 26χρονος Ιρανός φορ του Πανιωνίου είναι σίγουρα μία εξαιρετική περίπτωση. Φέτος έχει τρία γκολ και δύο ασίστ σε 8 ματς πρωταθλήματος και αποτελεί αιχμή του δόρατος των «κυανέρυθρων», ενώ πέρσι σκόραρε δέκα φορές. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο. Αγωνίζεται ως σέντερ φορ, αλλά τον έχουμε δει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης να μετέχει και σε δραστηριότητες εκτός περιοχής.

Ο 22χρονος Γιώργος Γιακουμάκης του Πλατανιά είναι ένα στοίχημα. Ο ικανότατος διεμβολιστής επιθετικός από το Ηράκλειο Κρήτης είχε έναν σοβαρό τραυματισμό πέρσι κι έτσι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει μία σεζόν πάνω που είχε βρει τη φόρμα του. Σε πέντε παιχνίδια είχε δύο γκολ και μία ασίστ (πριν καν κλείσει τα 19 του χρόνια), αλλά στο έκτο σερί του ματς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έμεινε έξι μήνες εκτός δράσης. Φέτος σε μία ομάδα που επιτίθεται και σκοράρει σπάνια (μόλις έξι γκολ) έχει βάλει τα δύο και έχει μία ασίστ. Είναι ένας παίκτης που ενεργεί καλά φάτσα με το τέρμα, αλλά σηκώνει μεγάλη συζήτηση για το αν μπορεί να αγωνιστεί ως δεύτερος επιθετικός. Όπως και να έχει, είναι μόλις 22 ετών και έχει περιθώρια βελτίωσης. Το συμβόλαιό του λήγει το 2019.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα