«Ψάχνεται» για Ζινιάκ ο Ολυμπιακός!

Τον Γάλλο επιθετικό της Μαρσέιγ, Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο Ολυμπιακός, η διοίκηση του οποίου βολιδοσκόπησε τους Μασσαλούς, προκειμένου να ενημερωθεί για τις απαιτήσεις τους.

Το συμβόλαιο του Ζινιάκ εκπνέει το καλοκαίρι του 2015, γεγονός που ανοίγει διάπλατα την πόρτα της μεταγραφής του από τη γαλλική ομάδα. Ο 28άχρονος ποδοσφαιριστής δεν περιλαμβάνεται στα βασικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και ήδη ο ατζέντης του έχει λάβει την εντολή, να έρθει σε επαφή με διάφορες ομάδες και να φέρει προσφορές. Για τον Ζινιάκ ενδιαφέρεται και η τουρκική Τραμπζονσπόρ, η οποία επίσης βολιδοσκόπησε τις προθέσεις της Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με πηγές στη Γαλλία, η ιδέα να αγωνιστεί σε μία ομάδα που θα συμμετάσχει στο Champions League και είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, ακούγεται ως πρόκληση στον 28άχρονο επιθετικό. Ο Ζινιάκ έχει αγωνιστεί σε 117 παιχνίδια πρωταθλήματος με την Μαρσέιγ και έχει σημειώσει 38 τέρματα, ενώ από το 2009 είναι διεθνής με την Εθνική Γαλλίας, έχοντας 17 συμμετοχές και 4 γκολ. Την περυσινή περίοδο, ο Ζινιάκ έπαιξε 25 παιχνίδια και πέτυχε 16 γκολ, αποδεικνύοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα