Ψάχνεται ξανά για Ολυμπιακό ο Νιλμάρ

 

Τον περασμένο Αύγουστο η άρνηση της ομάδας του Νιλμάρ να τον παραχωρήσει στάθηκε η αιτία να… ναυαγήσει τελικά η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, όμως ο Δεκέμβριος δεν είναι μακριά και ο Βραζιλιάνος στράικερ προσπάθησε να μάθει αν στο λιμάνι τον θέλουν ακόμα.

Ο 32χρονος επιθετικός που έχει φορέσει και τη φανέλα της Σελεσάο το είχε πάρει απόφαση το περασμένο καλοκαίρι να εγκαταλείψει την Ασία και την Αλ Νασρ, έχοντας μάλιστα στο… τσεπάκι του πρόταση του Ολυμπιακού και της Λυών. Οι όροι, ωστόσο, που του προτάθηκαν για να λύσει το συμβόλαιό του δεν τον ικανοποίησαν και τελικά προτίμησε να παραμείνει στο Ντουμπάι παρά το γεγονός ότι η οικογένειά του αναχώρησε για Βραζιλία, καθώς δεν ανανεώθηκε η άδεια παραμονής των μελών της.

Ο Νιλμάρ θεωρείται ξένο σώμα στην Αλ Νασρ που θα προσπαθήσει το χειμώνα να τον… ξεφορτωθεί με το λιγότερο δυνατό κόστος, ελευθερώνοντας έτσι και μία θέση ξένου που αυτή τη στιγμή χαραμίζεται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει τεθεί στο περιθώριο από το φινάλε της περσινής σεζόν.

Όπως έγινε γνωστό ο Βραζιλιάνος άσος που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Ιντερνασιονάλ, Κορίνθιανς, Λυών και Βιγιαρεάλ, κατακτώντας πρωτάθλημα σε Γαλλία, Βραζιλία, αλλά και το Κόπα Σουνταμερικάνα το 2008, επιχείρησε να διερευνήσει τις προθέσεις του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι δεν… καίγονται τόσο πολύ για επιθετικό, μετά την απόκτηση του Καρντόσο, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί μέσα στο καταχείμωνο αν ο Νιλμάρ εξασφαλίσει την πολυπόθητη ελευθερία του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα