Ψάχνεται στην Κύπρο ο Τζιμπούρ!

O Ραφίκ Τζιμπούρ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της ΑΕΚ στο θεσμό του Κυπέλλου με τα δύο γκολ στον ημιτελικό με τον Ατρόμητο και στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, αυτό που κρίνεται και αξιολογείται είναι η συνολική του προσφορά.

Εννοείται πως υπάρχουν σκέψεις που πιστεύουν ότι του χρόνου χωρίς τραυματισμό μπορεί η προσφορά του να είναι μεγαλύτερη. Ωστόσο δεν είναι λίγοι κι αυτοί μέσα στην ΑΕΚ που ισχυρίζονται ότι ο Ραφίκ έκανε αυτό που έπρεπε, γύρισε και πήρε έναν τίτλο και ξεχρέωσε το γραμμάτιο. Το είχε δηλώσει, άλλωστε, σε τηλεοπτική εκπομπή, πως ήθελε πάση θυσία να επιστρέψει στην Ένωση για να πάρει έναν τίτλο.

Έτσι, λοιπόν, ίσως και να στέκουν οι πληροφορίες που τον θέλουν να ταξίδεψε πρόσφατα στην Κύπρο για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των μεγάλων ομάδων του νησιού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν βρήκε προσοδοφόρο έδαφος, μιας και καμία ομάδα δεν δείχνει διάθεση να του προσφέρει συμβόλαιο, ακόμη κι αν οι απαιτήσεις του δεν είναι υπερβολικές. Η ΑΕΚ, πάντως, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν υπολογίζει τον Τζιμπούρ και για του χρόνου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα