Ψάχνεται στη Σενεγάλη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ψάχνει έναν παίκτη για τα αριστερά που να έχει τα εξής δύο χαρακτηριστικά. Πρώτον, να είναι καλύτερος του Άρη Σοϊλέδη. Δεύτερον: Να έχει διαφορετικά στοιχεία απόν τον Ντιντάκ Βίλα. Ένας τέτοιος παίκτης είναι ο Σεΐχ Εμπένγκουε!

Ο 27χρονος Σενεγαλέζος της Ρεν έχει προταθεί εδώ και μέρες στην ΠΑΕ ΑΕΚ, η περίπτωσή του αναφέρθηκε στον Κετσπάγια και ο Γεωργιανός προπονητής της Ένωσης είπε: «Αυτόν θέλω!».

Έχει παραστάσεις από το Σαμπιονά, είναι εξαιρετικά γρήγορος για τα ελληνικά δεδομένα και έχει καλή σέντρα. Ίσως στο ένας προς ένας να μην είναι και ο καλύτερος μπακ, αλλά το ελάττωμά του αυτό μπορεί να μη φανεί στην Ελλάδα, διότι καλύπτεται από την ταχύτητά του. Δύο φορές στην καριέρα του στη Γαλλία, πάντως, «ξέφυγε» κάνοντας σκληρά φάουλ σε αντιπάλους του, ένα εκ των οποίων υποχρέωσε τη Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να τον τιμωρήσει με 13 αγωνιστικές.

Είναι 23 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης, αφού προτίμησε να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο της αφρικανικής χώρας, κι ενώ αγωνιζόταν στις μικρές Εθνικές της Γαλλίας (12 συμμετοχές με την Ελπίδων). Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και στην Ένωση εξετάζουν σοβαρά την πιθανότητα να καταθέσουν πρόταση στον παίκτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα