Ψάχνουν για… οξυγόνο στον Παναθηναϊκό!

Ελλείψει χρημάτων, στάση εμπορίου… Στον Παναθηναϊκό βρίσκονται αντιμέτωποι με το αδιέξοδο της απουσίας ρευστού, γεγονός που καθιστά το μεταγραφικό επιτελείο ανήμπορο, στην πραγματοποίηση οποιασδήποτε κίνησης για την ενίσχυση του ρόστερ.

Για το λόγο αυτό, την Παρασκευή (20/6) θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη κορυφής, στην οποία έχουν κληθεί να παραβρεθούν τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος, όσο και οι Νίκος Νταμπίζας, Γιάννης Αναστασίου και Δημήτρης Σαραβάκος. Το αντικείμενο της συζήτησης θα είναι πολύ συγκεκριμένα. Η ανεύρεση τρόπων, προκειμένου να εισρεύσει ρευστό στο ταμείο και να «ξεκολλήσει» το μεταγραφικό πλάνο από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Νίκος Νταμπίζας θα ενημερώσει για τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής, οι οποίες, βέβαια, βρίσκονται όλες στον «πάγο». Ο Γιάννης Αλαφούζος, από την πλευρά του, καλείται να δώσει λύσεις στο οικονομικό. Με δεδομένη την στενωπό από τις μηνιαίες δόσεις των διακανονισμών για τις παλιές οφειλές, η μοναδική πηγή επιπλέον εσόδων, τα οποία θα χρησιμεύσουν για την ενίσχυση του ρόστερ, θα προέλθει εκ των έσω.

Σύμφωνα με μία πληροφορία, στη σύσκεψη θα τεθεί και επισήμως θέμα παραχώρησης του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων του εξωτερικού. Από καλά πληροφορημένη πηγή στο εσωτερικό των «πράσινων», μάθαμε πως συζητιέται έντονα η φήμη, πώς ο Νίκος Νταμπίζας, ή ο Γιάννης Αλαφούζος, έχουν ήδη στα χέρια τους συγκεκριμένη πρόταση για τον διεθνή πορτιέρο! Σε κάθε περίπτωση, η σύσκεψη της Παρασκευής (20/6) δεν αποτελεί υπόθεση ρουτίνας, αλλά θα βγάλει ειδήσεις και θα επιφέρει εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα