«Ψήφισε» Samsung η WIND

Τη Samsung Electronics Hellas επέλεξε η WIND Ελλάς για τον εξοπλισμό των νέων καταστημάτων της με προϊόντα ψηφιακής σήμανσης σε συνδυασμό με τη λύση λογισμικού, Samsung MagicInfo. Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 400 επαγγελματικές οθόνες, τους αντίστοιχους players και το λογισμικό σύστημα ψηφιακής σήμανσης, MagicInfo Premium.

Με στόχο τη δημιουργία μίας τελείως διαφορετικής εμπειρίας για τους πελάτες της, η WIND προχωρά στην ανανέωση των καταστημάτων της, υιοθετώντας ένα μοναδικό μοντέλο πώλησης και εξυπηρέτησης. Στο χώρο των νέων καταστημάτων WIND, η τεχνολογία είναι προσιτή και φιλική, αφού ο επισκέπτης μπορεί να πλοηγηθεί μέσα από τις ψηφιακές οθόνες στον κόσμο της επικοινωνίας και να αλληλεπιδράσει με αυτές, διαμορφώνοντας την ιδανική λύση για τις δικές του ανάγκες.

Με τη χρήση της λύσης, MagicInfo Premium, τα νέα καταστήματα της WIND έχουν τη δυνατότητα για δημιουργία και κεντρική διαχείριση περιεχομένου, κάνοντάς το πιο ζωντανό, καινοτόμο και διαδραστικό. Η συγκεκριμένη λύση περιλαμβάνει και τη λειτουργία, MagicInfo Premium Author, για το σχεδιασμό μηνυμάτων με τη δυνατότητα χρήσης πολυμέσων, όπως η χρήση κειμένου, ήχου και αρχείων video. Παράλληλα, οι λειτουργίες MagicInfo Premium Script Editor και Script Wizard μετατρέπουν τα monitors σε διαδραστικά εργαλεία, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία στους καταναλωτές.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συνεργασίας τα νέα καταστήματα της WIND διαθέτουν οθόνες στη βιτρίνα των καταστημάτων, τα οποία προσφέρουν υψηλή φωτεινότητα και ζωντανά χρώματα, κάθε ώρα της ημέρας, ανεξαρτήτως καιρικών φαινομένων. Έτσι η εταιρεία είναι σε θέση να επικοινωνήσει τα μηνύματά της άμεσα και αποτελεσματικά, σε μια λεπτή οθόνη ψηφιακής σήμανσης, ενώ, ταυτόχρονα, εξασφαλίζει χαμηλό κόστος χρήσης, χάρη στις τεχνολογίες της Samsung για υψηλή απόδοση ενέργειας.

Εντός των καταστημάτων βρίσκονται οι εσωτερικές οθόνες σήμανσης, οι οποίες διαθέτουν λεπτό σχεδιασμό και εντυπωσιακό εύρος ενσωματωμένων λειτουργιών. Επιπλέον, μέσα από τα video walls της Samsung, η επικοινωνία των μηνυμάτων της WIND προς τους πελάτες της αλλάζει, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα εικόνας και τη ζωντανή απεικόνιση κάθε χρώματος. Τα video walls προσφέρονται για την προβολή αρχείων βίντεο, με ιδιαίτερα υψηλή απόδοση.

Οι οθόνες, που χρησιμοποιούνται στα νέα καταστήματα της WIND, είναι τα μοντέλα Samsung OM46D, OM55D, OM75D, ME75, ME55, ME32 και UD55.

 

Samsung Wind Smart Signage (2) Samsung Wind Smart Signage (3) Samsung Wind Smart Signage (1)

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα