«Ψήφο» στον Ολυμπιακό δίνει ο Μιλιβόγεβιτς!

Σαφές μήνυμα προς τη διοίκηση του Ολυμπιακού έστειλε με δηλώσεις του ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, λέγοντας πως θέλει να μείνει στην ομάδα του Πειραιά, αλλά δεν γνωρίζει αν η τελευταία είναι διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα εξαγοράς των 2,7 εκατομμυρίων για την αγορά του.

Ο διεθνής Σέρβος ανήκει στη βελγική Άντερλεχτ. Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε πέρυσι το καλοκαίρι με τη μορφή του δανεικού, περιλαμβάνοντας στη συμφωνία την παραπάνω ρήτρα εξαγοράς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να αποκτήσουν τα δικαιώματα του παίκτη, αλλά θέλουν να μειώσουν το ποσό που θα καταβάλουν στην Άντερλεχτ.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς πάντως, παρουσιάζεται έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Λατρεύω την Αθήνα και θέλω να παραμείνω εδώ. Η ρήτρα είναι στα 2.7 εκ. ευρώ και δεν ξέρω ακόμα αν έχει σκοπό να τα δώσει ο Ολυμπιακός. Πότε θα το μάθουμε αυτό; Τον Μάιο. Το συμβόλαιο μου με την Άντερλεχτ ολοκληρώνεται το 2018, οπότε…

Οι στόχοι μας είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Στον τελικό Κυπέλλου λογικά θα αντιμετωπίσουμε την Ξάνθη, αλλά πρώτα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά με τον Απόλλωνα. Βέβαια κερδίσαμε με 3-0, οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα