ΨΑΡΙΑΝΟΣ: “Η λογική του ποιμνίου είναι να πάμε στον Σώρρα, αφού μας εξαπάτησε ο Τσίρπας”

 

«Το βασικό μας πρόβλημα ως χώρα είναι η βλακεία, κάτι που αδυνατούν να κατανοήσουν οι “φραγκολεβαντίνοι”! Η μάχη που πρέπει να συνεχίζεται, αμείλικτα και ανειρήνευτα, είναι ο πόλεμος κατά της βλακείας. Το πρόβλημα που συναντά ο Έλληνας στο εξωτερικό είναι πως τον αντιμετωπίζουν ως απατεώνα, βλάκα και ηλίθιο. Δυστυχώς, στο πλουσιότερο οικόπεδο του κόσμου, ζουν άνθρωποι με άι κιου, ραδικιού! Η κεντρική λογική του απογοητευμένου “ποιμνίου” είναι: μας εξαπάτησε ο Τσίπρας και τώρα θα πάμε με τον …Σώρρα!» Αυτά επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Ψαριανός, σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Όσον αφορά την συζήτηση, που εξακολουθεί να γίνεται και επ’ αφορμή του επικείμενου συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σχετικά με την ενότητα του μεσαίου χώρου βουλευτής του Ποταμιού σημείωσε, μεταξύ άλλων:

«Το ‘χω πει και στο παρελθόν: εγώ είμαι υπέρ του όλου. Συμφωνώ πως πρέπει να πάμε όλοι μαζί, αλλά για πού; Εγώ θέλω όλοι μαζί να πάμε στις Βρυξέλλες. Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα των “όλων μαζί” που θέλουν να πάμε Χαλκούτσι! Πράγματι, στον μεσαίο χώρο μας ενώνουν πολλά πράγματα. Αλλά μας χωρίζει ένα: η στρατηγική επιδίωξη. Υπάρχει μία τάση στην λεγόμενη κεντροαριστερά, σ’ αυτό τον χυλό των “προοδευτικών δυνάμεων”, να γυρίσουμε στους Πιπεργιάδες και στους Φωτόπουλους. Εγώ σ’ αυτό θα είμαι πάντα απέναντι.

Κυκλοφόρησε και μία εφημερίδα, πρόσφατα, η οποία δουλεύει το σχέδιο συνεργασίας ΠΑΣΟΚ/Συμπαράταξης – ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό το σχέδιο δεν συμμετέχω.
Υπάρχει ένα μαγειρείο για την «συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων». Εγώ σ’ αυτή την ταβέρνα δεν θα πάω!

Η αλήθεια είναι, ότι σιγά-σιγά μαθαίνουμε. Εμείς μάθαμε, το ξέρουμε ότι δεν είμαστε καλαμπόκι. Οι κότες το ξέρουν;»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα