ΨΑΡΙΑΝΟΣ: “Να γίνει επιτέλους κανονική χώρα αυτό εδώ το κατσαπλιαδιστάν “

Λάβρος κατά της κυβέρνησης εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος παρενέβη σε εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πειραιά. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν  «Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία. Εμπρός!» .

Ο βουλευτής του Ποταμιού στην Β’ Αθήνας μεταξύ των άλλων τόνισε:  «Αισθάνομαι αιχμάλωτος σε ομηρία. Φυλακισμένος μέσα σε μια αθλιότητα, που έχει στην κορυφή τους ΣΥΡΙΖΑΝεξΕΛ. Αριστερούς που δέχονται να έχουν για Υπουργό Άμυνας αυτό το άτομο και που το χειροκροτούν οι μισοί αριστεροί και παλιοί μου σύντροφοι. Κατόπιν αυτών των σκέψεων και των τραγουδιών και επειδή συζητάω με φίλους βουλευτές από τον κεντρώο χώρο, από τη Συμπαράταξη, από το ΠΟΤΑΜΙ κλπ, που λένε «πάμε όλοι μαζί»: ο χώρος αυτός πρέπει να ανασυγκροτηθεί. Ο μεσαίος φιλοευρωπαϊκός χώρος. Χωρίς «συριζισμούς» και «τσιπρισμούς». Τελεία και παύλα. Πρέπει να ανασυγκροτηθεί απέναντι στον λαϊκισμό και να πάμε, πράγματι, όλοι μαζί. Αλλά για πού; Εγώ αυτή την απάντηση την θέλω από όλους. Για πού;”

Αναφερόμενος στο θέμα των σκουπιδιών και των όσων προηγήθηκαν ο Γρηγόρης Ψαριανός τόνισε: “Εάν ο Μπουτάρης έδινε τα σκουπίδια σε τρεις εταιρείες ιδιωτών, ή ο Καμίνης, ή ο Μόραλης, εγώ απόψε θα ήμουν ευτυχής και σας το λέω ξεκάθαρα, ορθά-κοφτά. Δεν μπορώ να παίζω ακόμα με τις λογικές κρατισμού και δήθεν απαγκίστρωσης από τους δυσμενείς όρους του Μνημονίου και διάφορα τέτοια πράγματα. Αυτά πρέπει να τα ξεκαθαρίζουμε και να προχωρήσουμε. Γιατί εμένα δεν μ’ ενδιαφέρει αυτή την ώρα ούτε η Σοσιαλδημοκρατία, ούτε ο Σοσιαλισμός ούτε η Δεξιά ούτε η Αριστερά. Μ’ ενδιαφέρει αυτό εδώ το κατσαπλιαδιστάν να γίνει επιτέλους μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα.»

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα