“Ψευτόμαγκας ο Τσίπρας – Μας κυβερνά μια πολιτική συμμορία”

Βαριές εκφράσεις κατά του Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποίησε  ο Λευτέρης Αυγενάκης σε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm αφού τον χαρακτήρισε “ψευτόμαγκα” και  δήλωσε πως «μας κυβερνά μια πολιτική συμμορία».

«Ευχόμαστε και ελπίζουμε να ολοκληρωθεί σύντομα η αξιολόγηση για το καλό της χώρας. Η διαπραγμάτευση “σέρνεται” για άλλη μια φορά, κάτι που το έχουμε συνηθίσει πλέον, όμως αυτή η συνήθεια είναι κακή γιατί δημιουργεί βάρη, επιπλέον απαιτήσεις, χάνουμε χρήματα δηλαδή τα οποία θα αναζητηθούν στη συνέχεια επιβαρύνουν επιπλέον τους έλληνες πολίτες», δήλωσε αρχικά ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ,και κάλεσε την κυβέρνηση «να σοβαρευτεί και να καταλάβει ότι βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι».

«Πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις. Αν δεν μπορεί, που δεν μπορεί, αν δεν έχει την ικανότητα, που δεν έχει την ικανότητα, να προχωρήσει ταχύτατα σε εκλογές ή να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, πράγμα το οποίο δεν το αντέχει το DNA του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του», υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης και συνέχισε εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά του κ. Τσίπρα:

«Αυτές οι ψευτομαγκιές του κ. Τσίπρα, από τη μια κάνουμε τους “άγριους” με το ΔΝΤ και τους δανειστές, εσωτερικά, για να ικανοποιήσουμε το αριστερό ακροατήριο ή για να επανασυνδεθούμε, για να ταυτιστεί με το αριστερό ακροατήριο το οποίο το έχει χάσει όπως φαίνεται, αλλά απ’ έξω είναι στη λογική του “yes men”, νομίζω ότι το έχουμε ξαναδεί το έργο, δεν πείθει κανέναν».

«Είναι ώρα να καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος τζογάρουν στην πλάτη των Ελλήνων πολιτών. Πιστεύω ακράδαντα και όσο περνάει ο καιρός το πιστεύω ακόμη πιο βαθιά, μας κυβερνά μια συμμορία. Μια συμμορία του κ. Τσίπρα», πρόσθεσε, ενώ στο σχόλιο ότι πρόκειται για «βαρύ χαρακτηρισμό», ο κ. Αυγενάκης απάντησε:

«Μας κυβερνά μια πολιτική συμμορία του κ. Τσίπρα. Ένας πρωθυπουργός ο οποίος λειτουργεί με κανέναν κανόνα ηθικής και φυσικά μία τυχοδιωκτική νοοτροπία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα