Ψηλά στη λίστα της Μαρσέιγ ο Μάρκους Μπέργκ

Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ επιμένει… ελληνικά. Ο Ισπανός τεχνικός της Μαρσέιγ εξακολουθεί να έχει ψηλά στη λίστα του τα ονόματα τόσο του Μάρκους Μπεργκ, όσο και του Αρτούρ Μαζουακού, αποδεικνύοντας ότι το πέρασμά του από την Ελλάδα δεν τον άφησε αδιάφορο.

Οι δύο παίκτες βρίσκονται στις βασικές επιλογές του Μίτσελ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και όλα δείχνουν ότι θα γίνει… παιχνίδι εντός των προσεχών ημερών. Ειδικότερα για την περίπτωση του Μπεργκ, δεν αποκλείεται να καταθέσει μία πολύ σοβαρή πρόταση στους «πράσινους», προκειμένου να εξασφαλίσει τη συναίνεσή τους στη μεταγραφή, ενώ στον ίδιο τον Σουηδό διασφαλίζεται η χρησιμοποίησή του στους βασικούς.

Ο Ισπανός προπονητής έχει και άλλες περιπτώσεις επιθετικών στα υπόψιν του, όπως τους Νιάνγκ και Χόντα της Μίλαν καθώς και του Τσίρο Ιμόμπιλε που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Ντόρτμουντ στη Σεβίλλη. Η προτίμησή του ωστόσο είναι φανερά στον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δεν αποκλείεται να… ενδώσει στις μεταγραφικές πιέσεις, αν η πρόταση είναι συμφέρουσα για τον ίδιο και το «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα