«Ψηφίζουμε για το μέλλον στην Ευρώπη, το μέλλον των παιδιών μας»

«Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για το μέλλον της χώρας μας στην Ευρώπη, για το μέλλον των παιδιών μας. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για να κερδίσει η ευθύνη και ο ρεαλισμός.

Την Κυριακή πρέπει να δοθεί σαφής απάντηση στη διγλωσσία. Να δοθεί απάντηση σε αυτούς που εκβίασαν τις εκλογές για μικροκομματικές σκοπιμότητες και επιδιώξεις. Σε αυτούς που θέλουν να πειραματιστούν, ανέξοδα για τους ίδιους, αλλά εις βάρος των Ελλήνων και των Ελληνίδων.

»Αυτήν την Κυριακή πρέπει να δοθεί οριστική απάντηση σε όσους λένε άλλα στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό. Σε όσους θεωρούν ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν έχουν προβληματιστεί, δεν γνωρίζουν πως κινείται η Ευρώπη, ποια είναι η θέση μας εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου.

»Η χώρα χρειάζεται ισχυρή, υπεύθυνη και σίγουρη διακυβέρνηση. Και αυτό μπορεί να συμβεί με βασικό πυλώνα τη Νέα Δημοκρατία. Όχι μόνο για την οικονομία μας, αλλά και τα εθνικά μας θέματα. Γιατί, προφανώς, το γεγονός ότι αυτός που θέλει να διεκδικήσει την εξουσία αποφάσισε να βάλει στα ψηφοδέλτια του ανθρώπους που έχουν ψηφίσει εναντίον της χώρας μας στην Ευρωβουλή, μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλέσει.

»Εμείς οι νησιώτες, που ζούμε στο ακριτικό Αιγαίο, επιλέγουμε τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, γιατί θεωρούμε ότι στα εθνικά μας θέματα δεν χωρούν πειραματισμοί. Γιατί η Ελλάδα ξεκινά από τα νησιά μας. Γιατί ζούμε στα σύνορα της πατρίδας μας, μια θερμή ανάσα από την Τουρκία, και δεν θέλουμε να ακούμε, πόσο μάλλον να δούμε στην πράξη, τις, τουλάχιστον, περίεργες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των συνοδοιπόρων του.

»Εμείς οι ακρίτες νησιώτες ζούμε καθημερινά το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης. Προσφέρουμε απλόχερα την περίθαλψη σε αυτές τις ανθρώπινες ψυχές, αλλά δεν μπορούμε να αντέξουμε τα ανοιχτά σύνορα και τη συνεχή ροή παράνομων μεταναστών, που κάποιοι επιδιώκουν και το δηλώνουν, άλλωστε, απερίφραστα.

»Είμαστε κοντά στους λιμενικούς και αστυνομικούς, που διακινδυνεύουν τη ζωή τους στη θάλασσα του Αιγαίου, και δεν μπορούμε να ακούμε συνέχεια κατηγορίες από αυτούς που επιδιώκουν τον αφοπλισμό τους ή, ακόμα και τον παροπλισμό τους. Εμείς οι νησιώτες μπορούμε και κρατιόμαστε στον τόπο μας, παρά τις δυσκολίες, γιατί πιστεύουμε στην ορθόδοξη παράδοση μας και κληρονομιά, και δεν θέλουμε να βλέπουμε τις παραδόσεις αυτές να χλευάζονται και να λοιδορούνται από αυτούς που επιδίωξαν την, με κάθε μέσο, κατάληψη της εξουσίας.

»Στηρίζουμε, λοιπόν, τη μεγάλη παράταξή μας, γιατί στηρίζουμε τον τρόπο της ζωής μας, στηρίζουμε όσα με κόπο έχουμε κτίσει μέχρι τώρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα