“Ψοφοδεείς και θρασύδειλοι όσοι δεν ήρθαν στο Καστελόριζο”

Tα “έχωσε” χοντρά ο Κώστας Κατσίκης σε όσους αντέδρασαν για την επίσκεψη κλιμακίου βουλευτών της επιτροπής άμυνας της Βουλής στα ακριτικά νησιά και δη στο Καστελόριζο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπεραμύνθηκε της απόφασης να μεταβεί κλιμάκιο βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Χρυσής Αυγής στα νησιά του Αιγαίου υπο τον Πάνο Καμμένο. Είναι υποχρέωση είπε των βουλευτών και γι αυτο δεν θα πρέπει να γίνονται διακρίσεις.

Σε οτι αφορά την μη συμμετοχή της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της Ενωσης Κεντρώων και του Ποταμιού στις επισκέψεις αυτές, προέβαλαν τις αιτιάσεις λόγω έντασης των ελληνοτουρκικών σχέσεων, ανέφερε. «Φοβήθηκαν ίσως οι βουλευτές αυτοί, για τη ζωή τους και τη σωματική τους ακεραιότητα. Ετσι το ερμηνεύω εγώ. Αν ήμουν εγώ στη θέση τους και δεν ανταποκρινόμουν στις υποχρεώσεις μου ως βουλευτής, τότε θα ήμουν ψοφοδεής και θρασύδειλος».

Για το θέμα της αξιολόγησης , ο κ. Κατσίκης σημείωσε πως θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα και θα υπάρξουν πρωτοβουλίες απο τον πρωθυπουργό. Προσωπικά εκτίμησε, πως δεν αποκλείει εκλογές αλλά το πιθανότερο είναι οτι δεν θα αντιμετωπίσουμε τέτοιο πρόβλημα γιατί οι πολίτες οπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις θέλουν πολιτική σταθερότητα αυτήν την ωρα στην χώρα μας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα